miércoles, 15 de mayo de 2013

Amnèsia del partit dels socialistes de Sant Feliu!


Acabo de rebre un butlletí del PSC que parla de dos anys de desgovern a Sant Feliu. Sense cap novetat, repeteixen una vegada i una altra uns arguments que no aguanten un anàlisi a fons i que mostren un greu problema de pèrdua de memòria o de "orejeras de burro", que no els permet veure el que passa al nostre voltant i culpen a l'actual equip de govern de totes les catàstrofes del món mundial. Si no canvien, la seva credibilitat pot acabar a l'alçada del betum: o és que no s'han adonat de per què van perdre les eleccions ara fa justament dos anys?

Dit tot això.

Senyors del partit del socialistes de Sant Feliu, la nova taxa de tinença d'animals de companyia no és cap invent. Els pot agradar més o menys, com a qualsevol persona, faltaria més, però no és un invent. És una taxa que s’aplica a molts municipis del nostre voltant, per cert, municipis on vostès tenen responsabilitat de govern.

Senyors del partit del socialistes de Sant Feliu, sobre el tema del servei de farmàcies de guàrdia nocturna de Sant Feliu, si no hi ha servei nocturn d’urgències, lògicament, ningú pot anar a buscar medicaments perquè no hi ha ningú que li faci la recepta. El servei d’urgències nocturn del CAP Falguera, es va tancar per una decisió política del govern de la Generalitat de Catalunya i els partits de la nostre ciutat vam sumar esforços per intentar restablir aquest servei. Per què ara no prenen nota i fan el mateix que altres vam fer en el seu moment? La ciutadania de Sant Feliu volem sumes, no restes, no volem baralles de pati d’escola.

Senyors del partit dels socialistes de Sant Feliu si algú ha pujat els impostos a aquesta ciutat de manera escandalosa, han estat vostès quan, per exemple, a l’última revisió de l’IBI l’any 2005, el van pujar com mai a la història; per cert, pujada que encara avui estem pagant malgrat que l’actual consistori no hagi aplicat la bonificació del 2%.

Senyors del partit dels socialistes de Sant Feliu, per primera vagada a la història de la nostra ciutat, hi haurà un servei públic, les escoles bressols, on les famílies pagarem en funció de la nostre renda. Això vol dir que els que guanyen molt, que hi ha a tot arreu, ja no pagaran el mateix que vostès o jo per portar els seus fills a l’escola bressol publica de Sant Feliu. Per primera vegada a la història de la nostra ciutat, ells, els que tenen més, tindran que pagar més. La veritat no sé quin inconvenient veuen en tot això, potser el mateix inconvenient que van veure quan en un Ple de l’Ajuntament es va presentar una moció per eliminar la plusvàlua que l’Ajuntament feia pagar a les famílies que eren desnonades, com si a sobre aquest desnonament fos una compra-venda, per cert, plusvàlua que quan vostès van governar la van cobrar. Doncs bé, vostès van votar en contra d’això.  Van votar en contra de que les famílies que són desnonades deixin de pagar aquesta plusvàlua i ara diuen que continuaran treballant de manera contundent garantint que les conseqüències de la crisi no recaiguin sobre els més vulnerables. Espero que d’una altra manera, així no

Si us plau, senyors del partit dels socialistes de Sant Feliu si amb aquesta demagògia, amb aquest populisme, amb aquesta falta de transparència, amb aquesta indefinició de model..., volen ser el partit que treballi perquè sortim d’aqueta crisis, si us plau, així no, millor continuïn amb la seva deriva i sort.

No hay comentarios:

Publicar un comentario